Kattavat LVI-palvelut Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

Lämpökatsastus Oy on erikoistunut nestekiertoisiin lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmiin, mutta tarjoamme myös kattavat LVI-palvelut. Olemme käytettävissäsi Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudun alueella. Palveluihimme kuuluvat muun muassa lämpökatsastus, verkostojen kunnostukset ja tasapainotus, glykoli- ja liuosjärjestelmät, ylläpito, nesteanalyysit ja kaikenlaiset LVI-työt.

Ota yhteyttä kokeneeseen LVI-asiantuntijaan ja pyydä meiltä tarjous! Saat meiltä tarpeesi mukaan jopa kaiken kattavan avaimet käteen -palvelun tai vaikka vain kartoituksen. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä asiakkaita.

Analysoimme lämmitysjärjestelmäsi

Kiinteistön lämmitysjärjestelmän katsastus paljastaa viat kiinteistön lämmityslaitteissa ja tehostaa lämmönkäyttöä. Lämmitysjärjestelmän katsastus on kattava analyysi, jolla arvioidaan lämmitysjärjestelmäsi tilanne ja mahdollisuudet parantaa sen energiatehokkuutta. Huolehdimme kiinteistöjen lämmityslaitteiden tarkistukset ja korjaukset vuosien ammattitaidolla.

 

Ota yhteyttä ja tilaa kartoitus tai kysy lisää palvelusta!

Monipuoliset LVI-työt

Tarvittaessa palvelemme myös muissa LVI-alan töissä ja -asennuksissa. Toteutamme kaikenlaisia LVI- ja putkitöitä, kuten kattilahuonesaneerauksia, lämminvesivaraajien asennuksia ja hanojen korjauksia. Voit tilata meiltä LVI-työt yrityksesi tiloihin tai esimerkiksi pientalo- tai rivitalokohteeseesi. Saat meiltä asennukset, huollot ja korjaukset.

Päivystys ongelmatilanteissa

Ongelmatilanteissa päivystämme tarvittaessa myös viikonloppuisin. Sopimusasiakkaanamme voit siis aina luottaa siihen, että me emme jätä sinua pulaan! Yllättävän tilanteen kohdatessa me lähdemme heti matkaan ja ratkaisemme ongelmasi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Valitse Lämpökatsastus Oy, kun tarvitset luotettavaa lämpökatsastajaa tai LVI-asiantuntijaa. Voit pyytää meiltä tarjouksen kaiken kattavalle kokonaisuudelle tai vain yksittäiselle tehtävälle. Me panostamme luotettavaan, nopeaan ja asiakaslähtöiseen palveluun. Asioidessasi yli 20 vuoden kokemuksen omaavan toimijan kanssa, voit olla varma, että saat vain parasta laatua!

Yhteistyökumppanit